Dit dessertje is een echte eyecatcher en bovendien ook nog eens heel lekker en gezond!
Benodigdheden:
- 150 g rood fruit (diepvries of vers)
- 150 g volle yoghurt
- 1 el honing
- 6 el granola
- 6 koekjes (diameter 5 cm)
- 50 g chocolade
Bereidingswijze:
Meng het fruit met de yoghurt en de honing.
Schep in halve bol silicone vorm een eetlepel granola.
Vul het vormpje nu met de yoghurt.
Stop de vorm voor minimum 2 uur in de diepvries. Zorg dat de vorm volledig horizontaal ligt.
Haal de froyo's uit het vormpje en leg ze elk op één koekje.
Smelt de chocolade au bain marie en versier het vormpje. Dit kan je doen met een koffielepel chocolade en heen en weer te bewegen boven de froyo's.
Zo is de froyo klaar en kan je hem serveren.
Smakelijk!
ZijTak tips:
Bakvorm
Voor deze froyo werd de ZijTak halve bol vorm gebruikt.