Retourbeleid

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Stuur een mailtje naar zijtak.verkoop@gmail.com. Vermeld daarin het artikel dat je wil retourneren en het bestelnummer. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling terugstuurt.
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Breng je pakket daarom naar het postkantoor en niet naar een service- of buurtpunt. 
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gebruikt/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.
  • Wanneer wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, kun je vanaf dat moment binnen 14 dagen jouw creditnota verwachten. 
  • Wij kunnen je in de vorm van een tegoedbon of terugbetaling vergoeden. Deze keuze mag je duidelijk meegeven bij de retour-aanvraag via e-mail. 

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op met ons. Zo kunnen we het netjes oplossen voor je. Contact opnemen kan door te mailen naar zijtak.verkoop@gmail.com